Μια στο καρφί και μια στο Πέταλο

Πρόλογος

Το παρακάτω κείμενο, μου το έστειλε ο καλός μου φίλος Τρελό Φτερό. Μου έφτασε μόλις με σήματα καπνού γιατί ο φίλος μου, φευγάτος όπως πάντα, αποφεύγει την τεχνολογία και τα ΜΜΕ, χαμένος κάπου στην απεραντοσύνη των βουνών και της φύσης.

Τον ευχαριστώ πολύ και τον περιμένω σύντομα να τα πουμε από κοντά.

 

«Φίλες και φίλοι της ΤρέλαΣΠΟΡ συνδεόμαστε αμέσως με την Κασαπλάκα όπου μόλις είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία!

Στο μικρόφωνο ο συνάδελφος Πίκος Απίκος. Πίκο σε ακούμε!….

…..

Πίκο μας ακούς;….

… Είναι ο Πίκος Απίκος στην τηλεφωνική μας γραμμή;…

Πίκο…

Πίκο είμαστε στον αέρα…

 

Ναι, με ακούει το σθούδιο;..

 

Πίκο είσαι στον αέρα απίκο και σε ακούμε…

 

Ναι με ακούτε;…

 

ΠΙΚΟ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ!

 

Α ωραία….Φίκο Φοφίκο, … με θυγχωρείτε αλλά εδώ τα βέλη πέφτουν αθταμάτητα και οι πολεμικέθ ιαχέθ από την κερκίδα δεν μου επιτρέπουν να θαθ ακούω καλά…

Εμείς θε ακούμε Πίκο (φτου μπερδεύτηκα!) σε ακούμε Πίκο, εεεε Φίκο, πες μας λοιπόν τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στο ματς.

 

Φίκο, εδώ είχαμε μια ππαραα πολύ αμφιβητούμενη φάθη. Το αποτέλεθμα του αγώνα μέχρι θτιγμήθ είναι στο 0-0 ενώ πριν λίγο είχαμε ένα αντικανονικό πηρούνιδμα όπου δεν δόθηκε καταφανέθτατο Μπενάλντι στον θερίφη Μπο Καραβόβο. Η φάθη κθεκίνηθε με μια επέλαθη από αριθτερά του Λούκυ, όπου βρήκε γώρρο θτο καταπραθίνο λιβάδι και προσπάθηθε γρήγορα να μπει από αριθτερά θτην φυτεία του Θενιόρ Μιγκέλ Γκαρθία Ντολόρεθ Καπάκοθ ντε λα Μποτίγια Νέγρα. Ακριβώθ θτο όριο τηθ περιοχήθ, θυνέβη η φάθη που κθεθήκωθε θύελλα αντιδράθεων από την θκληροπυρηνική εκθέδρα των Νορτεμπλάνκοθ Μοτοφάγοθ. Την θτιγμή που ήταν ο Λούκυθ έτοιμοθ να πυροβολήθει την θκιά του, η Ντόλυ θταμάτησε κθαφνικά για να φάει τα αγριοκέραθα που ήταν θτον φράχτη. Αυτή η ενέργεια έδωθε την δυνατότητα θτους αμυντικούθ των «Τθεκούρι ΟΥ» να εφορμήθουν κατά πάνω θτον επευλαύνοντα Λούκυ. Ο αρχηγόθ Κοφτερό Καλάμι θημάδεπθε το κρανίο του Λούκυ που είχε χάθει την ιθορροπία του αλλά το βέλοθ βρήκεν τον Πέταλον τηθ Ντόλυθ – ένα απίθτευτο δοκάρι! – το οποίο κθεκόλλησε από το πόδι τηθ και αφού εκφεδονίθτηκε δέκα μέτρα μακυά βγήκε θτο κεφάλι τον θερίφη Μπο Καραβόβο που εκείνη την ώρα, θκοντάφτονταθ, με κεφαλιά τθιπουράκι έθτειλε το πέταλο θτα δίχτυα του Πέρη Φιθάκι. Αμέσωθ ο διαιτητήθ, Χαάρρρος Αδίκος έτρεκθε προθ την θέντρα, όταν ο επόπτηζ Εσφάξονε Κράξον από την ενδοεπικοινωνία Καπνού του έθτειλε τρία θυννεφάκια θε θχήμα καρδιάθ και ένα Χ, πράγμα που με απλά λόγια θημαίνει πωθ το πεταγκόλ δεν μετγάει και αθ επικρατήθει η αγάπη κ ο έρωταθ ανύθταχτε μπάχαθ. Λα Ντόλυ βλεποδιένδο ότι έχαθε το πολύτιμο πεταλοτάκουνο, τα πήρε στο σκάλπ και βάφτηκε με τα κραγιόν του πολέμου.

Φίκο, νομίζω με ακούτε καλύτερα τώρα… Λοιπόν συνεχίζω, δεν χρειάστηκε να βάλει ιδιαίτερο μακιγιάζ η Ντόλυ αφού το αγριοκέρασο είχε κάνει την δουλειά του και δεν φαινόταν ούτε η τερηδδόνα από τα δόντια της. Αυτή την στιγμή στο Στάδιο Μπουνταλαλαχάρα υπάρχει αρκετή ένταση, ο αγώνας έχει διακοπεί, και οι εθελοντές της Γυπεοπύ έχουν πιάσει δουλειά προσπαθώντας να μοιράσουν νουμεράκι στον κόσμο, και να συνεφέρουν τον σερίφη Μπο Καραμπόμπο, ο οποίος βρίσκεται αναίσθητος στο λιβάδι. Οι «Τσεκούρι ΟΥ» έχουν ξεθάψει το Γιαούρτι ΝΑΙ, και αυτή όπως καταλαβαίνετε κι εσείς είναι μια άσχημη εξέλιξη καθώς χορέυουν ασταμάτητα στο κέντρο του ξέφωτου γύρω από την φωτιά που άναψε μια φωτοβολίδα μες στην νυχτα σκάει, απειλώντας τα κουνάβια της περιοχής και τον επόπτη Σφάξον Κράξον ότι δεν θα έχει μαθήματα χορού για μια βδομάδα, στέρηση Ρούμι σε όλη την χώρα των υψηλών πεδιάδων και αφαίρεση Τζιπ Τσερόκι για τρία χρόνια. Ο Λούκυ ψάχνει το όπλο του, η σκιά του έχει κατουρηθεί στο γέλιο και το Φρι φορ Όλ καλά κρατεί…

 

Εντάξει, Πίκο Απίκο, για ό,τιδήποτε νεώτερο θα καπνίσουμε αμέσως την σύνδεση μας.

Τον νου σου και απίκο.»

Τρελό φτερό