η ζωή μετά (το ατύχημα)

Η έρευνα «Η ζωή μου μετά την Σύγκρουση» είναι μια μεγάλη, πολύ-εθνική έρευνα, που διεξάγεται από κοινού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Οδικής Κυκλοφορίας (FEVR) και το Βελγικού Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (BRSI). 

Ο σκοπός της έρευνας είναι να διερευνήσει λεπτομερώς τις διάφορες συνέπειες για τα άτομα που τραυματίστηκαν σε μια τροχαία σύγκρουση και να διερευνήσει πιθανούς παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την έρευνα αυτή θα βοηθήσουν να διατυπωθούν συστάσεις και έτσι ελπίζουμε να συμβάλουν σε θετικές αλλαγές στη δημόσια πολιτική.

Γνωρίζουμε ότι η απάντηση στα ερωτήματα μπορεί να είναι δύσκολη, δεδομένου ότι απαιτεί την αποκάλυψη προσωπικών πτυχών της ζωής σας. Να είστε βέβαιοι ότι όλες οι απαντήσεις που θα δώσετε θα παραμείνουν εντελώς ανώνυμες και θα αντιμετωπιστούν με απόλυτο σεβασμό, με κανένα άλλο σκοπό εκτός από την έρευνα.

Ο χρόνος απάντησης του ερωτηματολογίου δεν είναι μεγάλος.(περίπου 20 λεπτά). Ελπίζουμε να διαπιστώσετε ότι αξίζει. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία κατά τη συμπλήρωσή του – για ιατρικούς ή άλλους λόγους – μη διστάσετε να ζητήσετε από κάποιον (φίλου, μέλος της οικογένειας …) να βοηθήσει και να το συμπληρώσει για εσάς.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για να σας για το χρόνο σας για να ολοκληρωθεί αυτή η έρευνα και για την παράθεση των εμπειριών σας!

http://www.questionpro.com/a/TakeSurvey