Η Μυρτώ χρειάζεται την βοήθειά μας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μας μετέφερε αναγνώστης που συνομιλεί με την μητέρα της μικρούλας, η Μυρτώ έχει μία λοίμωξη και δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες της όπως θα έπρεπε. Η πραγματικότητα που προσπαθούν να μας μεταφέρουν τα μέσα ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο δεν ισχύει.

Η μητέρα της χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί να συντηρήσει την όλη κατάσταση από ένα γελοίο επίδομα που της δίνει το κράτος. Τα ΜΜΕ και τα κανάλια εκμεταλλεύονται την τραγική αυτή περίπτωση μόνο για τηλεθέαση και η μητέρα της σταμάτησε πλέον να δίνει συνεντεύξεις.

Μολονότι οι κοινοποιήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ ήταν στην κυριολεξία εκατοντάδες , δεν υπήρξε ενδιαφέρον, αφού λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα για να βάλουν λίγα χρήματα στο λογαριασμό. Η Μυρτώ όμως χρειάζεται » ΑΜΕΣΗ » οικονομική βοήθεια.

Ο λογαριασμός είναι ο εξής :
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274

Ο σκοπός είναι να γίνει καλύτερα η Μυρτώ γιατί έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχει παραδοθεί , να αποχωρίσει η λοίμωξη , και με βάση τα λεγόμενα ψυχολόγων – ψυχιατρων, πρέπει να αλλάξει περιβάλλον για να δει κάτι καινούριο!

Η μητέρα της πλέον θα αναγκαστεί να κάνει τις θεραπείες στο σπίτι , θα χρειαστεί καροτσάκι , θα χρειαστεί να βάλει ασανσέρ και τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα.

Ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε την μικρή Μυρτώ να γίνει καλά!

Η πολιτεία ακούει;

Πηγή