Απόλυτα ικανοποιημένες οι γάτες της χώρας από τη συνέχιση της απεργίας των συμβασιούχων

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για την συνέχιση της απεργίας στην αποκομιδή απορριμμάτων εξέφρασαν σήμερα οι γάτες της χώρας, μετά την αποτυχημένη συνάντηση των συμβασιούχων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόκειται αναμφίβολα για μια θετική εξέλιξη η οποία μας χαροποιεί, αν και από την έκφραση μας μπορεί να μην το καταλαβαίνετε γιατί έχουμε πάντα την ίδια» δήλωσε εκπρόσωπος των τετράποδων, μιλώντας μπροστά σε κεντρικό κάδο της Αθήνας.

«Με την εξέλιξη αυτή δικαιώνονται πάγια αιτήματα μας, όπως η αύξηση του αριθμού σακουλών ανά γάτα, μεγαλύτερη ποικιλία τροφής και καλύτερη δυνατότητα κάλυψης ώστε να πεταγόμαστε αιφνιδιαστικά τη στιγμή που κάποιος πολίτης πάει να πετάξει τα σκουπίδια του» πρόσθεσε.

«Είμαστε στο πλευρό των συμβασιούχων. Ας πάρουν όσο χρόνο χρειάζονται» κατέληξε.

Έτοιμος να αξιοποιήσει τον απορριματικό τουρισμό ο Δήμος Αθηναίων

Εν τω μεταξύ, την πρόθεσή του να αξιοποιήσει τον λεγόμενο απορριματικό τουρισμό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με τον Γιώργο Καμίνη, χιλιάδες ρακοσυλλέκτες ήδη έχουν φτάσει απ’όλη την Ευρώπη στην Αθήνα, προκειμένου να βιώσουν από κοντά τις νέες απορριματικές εμπειρίες που προσφέρει η πόλη.

«Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια όλο και ανεβαίνει στις λίστες με τις πιο βρώμικες πρωτεύουσες. Με τη συνέχιση της απεργίας πιστεύουμε ότι θα κατακτήσει την κορυφή και αυτό οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε. Είναι ένα στοίχημα που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι σύντομα θα λειτουργήσουν και εργαστήρια για κατασκευή χρήσιμων αντικειμένων από κονσέρβες πουμαρό, μπανανόφλουδες και μεταχειρισμένες πάνες.

Την ιδιωτικοποίηση του Πάνου Σκουρλέτη ζητάει η Νέα Δημοκρατία

Τέλος, την ιδιωτικοποίηση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ζητά με σημερινή ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας σε υψηλούς τόνους ότι είναι πλέον καιρός ο υπουργός να ανατεθεί σε ιδιώτες.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Μόνο αν ο κ. Σκουρλέτης περάσει σε ιδιωτικά χέρια θα δοθεί τέλος στην αλόγιστη παροχολογία του και θα λειτουργήσει με όρους ανταγωνισμού», αναφέρει η ανακοίνωση του Μοσχάτου, τονίζοντας ότι, όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση, η διακυβέρνηση της χώρας θα ανατεθεί σε μια πολύ καλή εταιρεία κοινοχρήστων που ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή

Advertisements