Ορδές απελπισμένων τηλεθεατών έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους της χώρας μετά τη λήξη του Survivor

Με μισόκλειστα μάτια και ψελλίζοντας λέξεις όπως ‘Ντάνος’ ‘ασυλία’ και ‘φακόρυζο’ χιλιάδες πρώην τηλεθεατές του Survivor θεάθηκαν σήμερα να περιφέρονται παραζαλισμένοι στους δρόμους της χώρας, την πρώτη μέρα μετά τη λήξη του δημοφιλούς ριάλιτι.

Στην Αθήνα, χιλιάδες τηλεθεατές βγήκαν από τα σπίτια τους και κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας κοιτάζοντας μπερδεμένοι τον κόσμο γύρω τους, ξεκάθαρα αιφνιδιασμένοι από το γεγονός ότι γύρω τους δεν υπήρχε ούτε ένα φοινικόδεντρο ή έστω μια καρύδα.

Άνθρωποι που προσπάθησαν να τους πλησιάσουν για να τους προσφέρουν βοήθεια αντιμετωπίστηκαν με φόβο. «Πλησίασα έναν και τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια. Με κοίταξε σαν να μην καταλάβαινε και μου έλεγε μόνο ξανά και ξανά ‘Ντάνος; Ντάνος; ΝΤΑΝΟΣ;’»

Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα απαιτηθούν εβδομάδες, ίσως και μήνες ώστε οι τηλεθεατές του Survivor να επανέλθουν στην κανονικότητα. «Είναι όπως οι αιχμάλωτοι πολέμου που βλέπουν το φως για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Θέλει υπομονή και στήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία.»

Όπως λένε, οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα τους θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν λέξεις που μπορούν να προκαλέσουν υποτροπή, όπως ‘διάσημοι’ ‘καρύδα’ και ‘Ευρυδίκη Βαλαβάνη’. Μάλιστα προτείνουν να τους κρατάνε μακριά από την τηλεόραση για ένα διάστημα και να τους αφαιρέσουν τα κινητά, ώστε να μην συνεχίσουν από συνήθεια να ψηφίζουν για την παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουλου.

πηγή: tovatraxi.com

Advertisements